Jeffrey Neijenhuis Fotografie.

 • Fotografie is mijn grootste hobby sinds een lange tijd. Om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken ben ik fotografie gaan studeren. Ik zit nu in mijn eerste jaar. Ik hoop dat je mijn foto uploads kan waarderen en dat ik elke week nóg mooiere foto's zal uploaden op mijn fotografie website.
 • Je zal hier voornamelijk veel vrije tijds fotografie gaan vinden van de natuur, studio/portret fotografie, dieren, bloemen en veel random dingen.
 • Je kan mijn werk op meerdere website's volgen. Zie de Social Links iets verder naar beneden.
 • Verder heb ik een klein ''gedachten boekje'' waar ik mijn fotografie ideeën in schrijf zodra ik iets bedenk wat ik ooit eens wil doen. En met ooit, bedoel ik ook echt ooit. Ik heb te weinig tijd (En vooral geld) om nu te fotograferen wat er allemaal in mijn hoofd zit.
 • Erwin Olaf is een fotograaf waar ik veel respect en waardering voor heb.
 • Inspiratie voor nieuwe foto ideeën krijg ik weleens door website's als Tumblr en Weheartit door te spitten.
 • Photography is my biggest hobby for a long time now. I study photography in The Netherlands and this is my first year.
 • I hope my uploads will improve every week and that you all enjoy what I share with the world. :-)
 • Please click on the social links below, I would be very grateful. <3
 • www.500px.com/jeffreyneijenhuis Instagram
 • Recent Tweets @